بازدید سرکنسولگری کشور عراق در استان اصفهان از پژوهشکده اسانس دانشگاه کاشان

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۵ | ۱۹:۱۴ کد : ۲۷۴۹۱ اخبار پژوهشکده اخبار تصویری آخرین اخبار
تعداد بازدید:۲

سرکنسولگری کشور عراق در استان اصفهان و هیئت همراه با مسئولان پژوهشکده اسانس دانشگاه کاشان دیدار کرده و از این مجموعه بازدید کردند.

بازدیدکنندگان از آزمایشگاه‌های تحقیقاتی و آزمایشگاه‌های دارای استاندارد ISO 17025 در پژوهشکده اسانس بازدید کرده و در جریان توانمندی‌های پژوهشی این مرکز قرار گرفتند. همچنین، واحد نیمه‌صنعتی تولید اسانس به ایشان معرفی شد.

طرفین در این دیدار اظهار امیدواری کردند که از ظرفیت‌های پژوهشکده اسانس دانشگاه کاشان با اهداف بین‌المللی، بهره‌برداری شود.

دکتر محسن بهپور، رئیس پژوهشکده اسانس، با اعلام آمادگی برای برگزاری دوره‌های آموزشی و کارگاه‌های فوق‌برنامه در حوزه گیاهان دارویی برای دانشجویان عراقیِ شاغل به تحصیل در دانشگاه کاشان و سایر دانشگاه‌های استان اصفهان، بیان کرد که این پژوهشکده آمادگی کامل برای ارائه خدمات در حوزه استانداردهای ISO 17025 به دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور عراق را دارد.

آخرین ویرایش ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۵

نظر شما :